Vásárlással kapcsolatos információk

Szállítás és fizetés

Vásárlóinknak ingyenes szállítást biztosítunk.

Szállítási lehetőségek:

szállítás a vevő címére (2-3 munkanap),
szállítás a Magyar Postával (2-3 munkanap).

Termék visszaküldése

2021-es karácsonyi időszak

Az online áruházunkban megvásárolt termékekre termékcserét biztosítunk egészen 2022. január 10-ig. A termékcsere minden 2021. november 1-től létrehozott rendelésre vonatkozik. A nem megfelelő ajándékok így más termékre cserélhetők. Köszönjük, ha minket választ!

A megvásárolt termékekre 30 napos visszaküldési lehetőséget biztosítunk

Nálunk teljes 30 nap áll rendelkezésére a visszaküldésre. Ennek a hosszabb időtartamnak köszönhetően Ön nyugodtan előre rendelhet ajándékokat, miközben mondjuk éppen nyaral.

Az áru visszaküldésére szolgáló űrlapot innen töltheti le: elállás a szerződéstől.
A visszaküldött árun nem látszódhatnak kopás nyomai, és természetesen csakis tiszta állapotban szabad visszaküldeni.

Pénzvisszafizetés esetén a teljes összeget visszatérítjük, méghozzá az űrlapon megadott bankszámlára. Kérjük, hogy a csomagot ne utánvéttel adja fel, mert az ilyen szállítmányt nem áll módunkban átvenni! Köszönjük!

 

A csomagot a következő címre küldheti vissza:

Aboutbag
Horní Branná 147
51236 Horní Branná
Cseh Köztársaság

Mobilos elérhetőség: +420 723 046 409
E-mail-cím: aboutbag.cz@gmail.com

Panaszkezelés

A helyes eljárás reklamáció esetén

Reklamáció esetén, kérjük, csomagolja be megfelelően a terméket, és küldje el a vásárlást igazoló dokumentum (számla) másolatával együtt a lenti címre. Adja meg a reklamáció okát és az Önnek megfelelő ügyintézési módot (csere/javítás/pénzvisszafizetés).

A csomagot a következő címre küldje el nekünk:

Aboutbag
Horní Branná 147
51236 Horní Branná
Cseh Köztársaság

Mobilos elérhetőség: +420 723 046 409
E-mail-cím: aboutbag.cz@gmail.com


A panasz eredményéről írásban tájékoztatjuk, amelyet a megadott címre küldünk. A törvényes garanciaidő 24 hónap. A jótállási jegynek az a számla tekintendő, amelyet a rendeléssel együtt kapott meg. A reklamációt a lehető legrövidebb időn belül, de legkésőbb a benyújtásától számított 30 napon belül rendezzük.

Gyakran ismételt kérdések - GYIK

1) A termékek eredetisége

Online áruházunkban kizárólag eredeti termékeket kínálunk. Termékeink hivatalos külföldi forgalmazótól származnak. Minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át, és raktárunkban csakis elsőosztályú termékek találhatók. Az eredetiségre vonatkozó garancia nálunk a termékek teljes élettartamára szólnak.

2) Pénzvisszafizetési garancia

Garantáljuk a pénzvisszafizetést olyan esetekben, mint például a szerződéstől való elállás.

3) Szállítás Magyarországra

A webáruházunkban megvásárolt termékeket Magyarországra is kiszállítjuk. A szállítási idő ebben az esetben 2-3 munkanap. A szállítási lehetőségek a következők:

szállítás a vevő címére (2-3 munkanap nap),
szállítás a Magyar Postával (2-3 nap munkanap).

4) A nálunk történő vásárlás előnyei

Ingyenes szállítást biztosítunk minden termékünkre.
Az utánvétes fizetésre nem számolunk fel plusz költséget.
Kizárólag eredeti termékeket értékesítünk, amelyekre garanciát biztosítunk.
Pénzvisszafizetési garancia.
A reklamációs ügyintézés nálunk nem jelent problémát.

 5) Vásárlás Karácsonyra

A karácsonyi vásárlás időszaka 2021. november 1 -jén kezdődik online boltunkban. Minden nem megfelelő ajándék egészen 2022. január 10 -ig visszaváltható. Az esetleges termékcsere darabonként történik meg, hasonló árú termékre. Ilyen esetben a termékek kizárólag használatlan állapotban küldhetők vissza.

Karbantartási útmutatók

Kézitáskák

A táskák terhelhetősége típustól függően kb. 2 kg. A kézitáska egy olyan termék, amelyet könnyű tárgyak, például pénztárca, kulcsok, mobiltelefon, szemüveg, magazin, egy könnyebb könyv vagy füzet szállítására terveztek. Ezek a táskák nem használhatók bevásárlótáskának. A táskák túlterhelése a fülük megrepedéséhez vagy a fültartó szerkezetük egyéb károsodásához vezethet. Védje kézitáskáját a mechanikus sérülésektől, például az aljának, az oldalán lévő szabad területeknek vagy akár a belsejének a sérülésétől, ne dörzsölje más tárgyakhoz és ne karcolja.